loading Kajadian
  • Kajadian pikeun Nopémber 2019 > Auctions dijieun

    Acara Milarian na Napigasi Tampilan

    Acara pintonan Napigasi

    Kalénder Acara

    Kalénder Acara
    Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu Minggu
    28
    29

    Perhatosan Tender: Pangwangunan Tembok Mertahankeun Konkrit Renconténg sareng Saluran Saluran di Irmak Zonguldak Line

    Perhatosan Tender: Karya Konstruksi Fender sareng Bollard di Bandırma Port Area

    Pengumuman Tender: Konstruksi Bengkel Karpét Pamutasan Akhir (TÜVASAŞ)

    1
    2
    3
    4

    Perhatosan Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (Railway) Overpass Construction

    Perhatosan Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de overpass konstruksi

    Perhatoskeun Tender: Ankara-Kayseri Line KM: 31 + 546 (Railway) Pangwangunan Tapak Pedestrian

    8
    9
    10
    11
    12

    Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

    Perhatosan Perolehan: Persiapan Railway II sareng Karéta Api III pikeun Operasi

    14

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    16
    17
    18

    Perolehan Perolehan: Pamasangan Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat serat Optik sareng Sistem Transmission

    Perhatikeun ngayakeun: Komunikasi, Listrik, Téknologi Telekomunikasi

    Pengumuman Tender: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da Railway Overpass

    Perhatosan Tender: Ankara Kayseri Line KM: 43 + 600 (Railway) Konstruksi Overlay Tapak

    Pengumuman Tender: Irmak Zonguldak Line KM: 382 + 300'de ka katuhu tina lamping lamping saluran anu terbuka sareng saluran beubeur

    21
    22
    23
    24
    25

    Béja Tender: Pangwangunan Fasilitas Listrik Hanlı Çetinkaya

    Perhatosan Tender: Overpass Vehicle tinimbang Level Crossing

    Perhatosan Tender: Basmane-Afyon Line Km: 171 + 165'e Level Overing Vehicle Overpass bakal diwangun

    Pengumuman Tender: Ngaganti Sénsor Kaca Kaca Di antara Stasiun Mamure Fevzipaşa sareng Silicone Insulator

    Perolehan Perolehan: Topkapı Tram Station Steel konstruksi sareng Konstruksi Stair sareng Landskap

    29
    30
    1
    + Kajadian Ékspor
  • Daptar Sistem Railway Daptar

    ka 14
    ka 14

    Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

    Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
    ka 14
    cum 15
    cum 15

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
    cum 15

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
    PTS 18
  • Jadwal Tender Railway - RayHaber

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting