loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Pagayatan Perolehan Pabrikan Rel Ankaray Enterprise Gawé

@ April 9 15: 00 - 16: 00

TL1

tender perhatosan ankaray bisnis jasa kerja pengadaan kerja

Pangadaan Karya Pengambilan Ladang Railway Ankaray Plant
Ego umum Direktorat rail Systems Department

Perolehan Perusahaan Ankaray Enterprise of Rail Grinding Service procurement service will be tend by open tender nurutkeun kana artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19, sareng tawaran ngan bakal ditampi sacara éléktronik via EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 88379
1 of Administrasi
a) Ngaran: ego umum Direktorat rail Systems Department
b) Alamat: Neighborhood Pacuan Kuda Pulisi Avenue Blok No: 5 06330. YENİMAHALLE / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125071087 - 3125071330
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: Pagayatan Perolehan Pabrikan Rail Ankaray Enterprise
b) Quality, tipe na jumlah:
4 barang-barang, Ankaray Plant Rail Grinding Service Procurement Work
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: Pusat Pangropéa perusahaan Ankaray Nergiz Sokak No: 2 Söğütözü / ANKARA
ç) titimangsa / tanggal pangiriman: 90 (salapan puluh) dinten ti mimiti ngamimitian damel
d) tanggal karya mimiti: 10 baris dimimitian gawé dina poé ti tanggal Signing kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 09.04.2020 - 15: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): ego Umum Direktorat Kacamatan Pulisi Hippodrome Caddesi No: 5 Blok. Lantai: 4 Déwan Administratif Aula Yenimahalle / ANKARA

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 9
jam:
15: 00 - 16: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

ego
telepon:
0 312 507 10 00
Surélék:
bilgi@ego.gov.tr
website:
https://www.ego.gov.tr

tempat

Umum Direktorat of ego
Pulisi mah.hipodro I cad.no:xnumx Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0 312 507 10 00
website:
https://www.ego.gov.tr

Milarian Berita Railway