loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Suplai sareng Pangropéa Sistem Téknologi Inpormasi
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 7. Régional mésér kantor AND inventory kontrol jasa kantor

Sistem Teknologi Informasi Maintenance and Repair service procurement service procurement shall be tended by open tender procedure luyu sareng Article 4734 of Public Procurement Law No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 518649
1 of Administrasi
a) Alamat: Alicetinkaya Mah. Silom Jalan CAD. No 2 / 1 03030 AFYONKARAHİSAR sentral stasiun / AFYONKARAHİSAR
b) Telephone na fax angka: 2722137621 - 2722141943
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgesatinalmavestokkontrolmudurlugu@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Karya pangiriman pikeun jasa Technologymbaran Teknologi Technologymbaran Perjalanan bakal dijalankeun ku pagawé 1 salila sataun salami sataun pikeun sakabéh pamasaran anu aya di wewengkon puseur jeung propinsi di daérah.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD 7. Direktorat Kecamatan
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
hiji) Tempat: TCDD. 7. Direktorat régional Atikan sarta Rapat Room Alicetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
b) Titimangsa jeung wanci: 12.11.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 12
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional
Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 272 213 76 21
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting