loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Gedong Works Yaptırılacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 5. Purchasing manajemén aréa
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 524460
Proyek: Restorasi Gedong Stasion Yolcati
Lembut Tipe - Prosedur: Gawé Konstruksi - Prosedur Panawaran
1 - Administrasi nu
a) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080
b) Telephone na fax angka: 4222124800 - 4222124816
c) Alamat surélék: 5bolgemalzeme@tcdd.gov.tr
d) lembut dokumen / prequalification
Alamat Internét: tcdd.gov.tr
2 - subyek karya pangwangunan lembut
a) Kualitas, jinis, sareng kuantitas: PELABURAN BANGSAAN 1 DIGANGGARKEUN DI AKSUNAN DENGAN PROJEK DITAMPANGKEUN ANTARA KOMUNITAS BUDAYA
b) Tempat: ELAZIĞ
c) Tanggal kaping: 20 / 12 / 2019
d) Durasi gawé: 180
3- lembut / prequalification /
Assessment of Kompetensi:
a) Tempat: ÖZALPER mah. Stasiun CAD. NO: 1 YEŞİLYURT MALATYA
b) Titimangsa jeung wanci: 13.11.2019 - 09: 30

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 13
jam:
09: 30 - 10: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting