loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Haliç Metro Pass Bridge, Revolving, Maintenance, Repair, and Troubleshooting Perolehan Layanan

@ April 6 10: 00 - 11: 00

TL1

Jambatan Aksés Metro Halic

Haliç Metro Passage Bridge Rotary Section Maintenance, Repair and Troubleshooting Procurement Service
Istanbul Industri Metro jeung padagangan Nyarita

Haliç Metro Pass Bridge Revolving, Maintenance, Repair and Gusture Services parolehan jasa ngayakeun jasa bakal dibersihkeun ku cara tender kabuka dumasar kana artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 675350
1 of Administrasi
a) Alamat: Yavuz Selim Mah. Metro SK. NO: 3 34220 ESENLER / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2125689970 - 2125688900
c) E-Surat Alamat: info@metro.istanbul
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Administrasi "Haliç Metro Pass Bridge, Revolving Part Maintenance, Repair and Gusture Services Procurement" saluyu sareng sadaya jinis paréntah pangropéa, sareng bentuk, karya Gangguan Ngaleungitkeun,
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Location: Istanbul
c) Lilana: 24 (dua puluh opat) bulan ti tanggal commencement

3- lembut
a) Tempat: Yavuz Selim Mah. Metro Sk. No: 3, 34220 Esenler / Istanbul
b) Titimangsa jeung wanci: 06.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 6
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

Metro Istanbul
telepon:
+ 90 212 568 99 70
Surélék:
info@metro.istanbul
website:
https://www.metro.istanbul

tempat

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim Kacamatan Metro Jalan No: 3 Esenler / Istanbul
Esenler / Istanbul, Istanbul 34220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 212 568 99 70
website:
https://www.metro.istanbul

Milarian Berita Railway