loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Halkalı Pembaharuan Unit Plato Lisénsi dina Bengkel Pangropéa lokomotif

Range 3 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
TCDD TASIMACILIK

Halkalı Pembaharuan Unit Plato Lisénsi dina Bengkel Pangropéa lokomotif
TCDD Transportasi Nyarita Umum Direktorat wahana pangropéa Departemen Istanbul mobil CARE manajemén jasa

Halkalı Pembaharuan Unit Plaktorna anu lokasina di Bengkel Pangropéa lokomotif bakal diusahakeun kalayan prosedur tender terbuka luyu sareng Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19 sareng tenders anu kedah ditampi ngaliwatan EKAP ngan ukur di lingkungan éléktronik. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 530182
1 of Administrasi
a) Ngaran: TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. JABATAN KARAKTER JABATAN PANGKELANGAN VEHICLE İSTANBUL VEHICLE MAINTENANCE SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Rasimpaşa Mah. Stasiun Kereta Api Yolu Sok. Haydarpasa Stasion Karéta 2. Lantai 34716 Haydarpaşa KADIKÖY / İSTANBUL
c) Telephone na fax angka: 2163488020 / 71753 - 2163362308
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Ngaran: Halkalı Renovasi Unit Plaktorna di Area Lokakarya Pangropéa Locomotif
b) Quality, tipe na jumlah:
RENOVASI 1 PLACTORNA UNIT DITUTUPKEUN DI HALKALI LOKOMOTIF Gawé
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman / pangiriman: Halkalı Lokakarya Pangropéa lokomotik Küçükçekmece / İSTANBUL
d) tanggal sareng tanggal sareng: 45 (opat puluh lima) dinten kalénder ti pangiriman tempat.
d) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 03.12.2019 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat dimana e-tenders bakal dibuka): Haydarpaşa Station Gedong 2. Kamar Pengurus Layanan Pangropéa Lantai Istanbul Mobil, 34716 Haydarpaşa - Kadıköy / İSTANBUL

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Désémber 3
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Angkutan Inc. Direktorat Jenderal
Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3
Ankara, Ankara 35530 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar