loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Pangwangunan Bridge Railway underpass di Irmak Zonguldak Line Km: 166 + 900

15 Oktober @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Garis Irmak Zonguldak Km: 166 + 900 Railway underpass Bridge Construction
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 166 + 900 DEM RAILWAY UNDERGROUND BRIDGE CONSTRUCTION Karya konstruksi bakal dirawat nurutkeun UU 4734 UU Perolehan Umum No. 19 ku prosedur tender terbuka. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 455487
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
55,14 TON Supply and Crafting of Steel reinforin Ø 8 - Ø 12 mm (kalebet angkutan) sareng karya anu sanés kanggo bertulang beton
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 166 + 900 Ç (ÇANKIRI)
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 300 ti lokasi pangiriman (tilu ratus) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 2.Region Diréktur Diréktur sareng Inventory Control Panawaran Kantor Lantai: Bumi No: 17
b) Titimangsa jeung wanci: 15.10.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 15
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting