loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
TCDD TASIMACILIK

Pengangkutan Angkatan Karéta Sivas-Bostankaya ku Bus
SİVAS-BOSTANKAYA-SİVAS TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. TRANSPORTASI LATIHAN LATIHAN SULIT DENGAN PROSES PROSESEN 8.
TCDD Transportation Co. Tina Diréktur Umum:

Lembut Pendaftaran No: 2019 / 546036

1 - Administrasi: a) Alamat: TCDD Taşımacılık A.Ş. B) Nomer Telepon sareng Faks: 0312 309 05 15 / 71619 - 0312 309 13 65

2 - Ngaran sareng jumlah barang anu ditujukeun pikeun tender: Pengangkutan Penumpang Karéta ti Sivas-Bostankaya ka Sivas ku Nyéép Beus

3 - Tempat ngayakeun: TCDD Umum Direktorat of purchasing na inventory Control Department Room Rapat (4052 No. kamar) / Altındağ, Anafartalar District Hippodrome Caddesi No: 3 Gar-ANKARA / Turki

4 - Pameseran anu didadarkeun di luhur kami geus ditarahan ku lembut ku Prosedur Tendering Buka ku narima panawaran tawaran ti Doméstik Doméstik jeung dokumén anu diperlukeun pikeun ilubiung dina lembut anu didéklarasikeun dina dokumen lembut.

5 - TCDD Transportation Co. Éta kedah dipasihan atanapi ditampi ka 12 / 11 / 2019 dina 14.30 ku Direktorat Jenderal Komisi Tender.

6 - Dokumen tender TCDD Taşımacılık A.Ş. Diréktur Jéndél Jual Pembelian tiasa katingal dina Diréktur Cabang Orde. Jalma anu bakal nawar lembut nyaéta wajib mésér dokumen tender sareng TCDD Taşımacılık A.Ş. 100, kalebet PPN, tiasa didaptarkeun ti Kantor Pusat Direktorat Jenderal pikeun biaya -TL.

7 - Penyediaan sahenteuna% 3 tina harga anu diusulkeun bakal dibéré.

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 12
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Angkutan Inc. Direktorat Jenderal
Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3 35530 Türkiye + Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/
Loading ...
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting