loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: TCDD Vangölü Ferry Diréktur Laut Terbatas sareng Pengadaan Drum

Range 3 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Plant Vangölü Ferries Direktorat
TCDD Vangölü Ferry Diréktur Laut Laut jeung Meuli Drum
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: TCDD Plant Vangölü Ferry Direktorat
b) Alamat: Kale Mahallesi Old Ahlat Jalan no: 50 13200
Tatvan - BİTLİS
c) Nomer Telepon: 04348278040 - 319
d) Jumlah fax: 04348278043
e) Alamat e-mail: ferry1313@gmail.com
f) Ngaran-nami sareng judul tanaga prihatin: Semih ARAT - Kapala Meuli
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: Meuli 3X150 méteran halangan laut sareng kendang ka TCDD Vangölü Ferry Directorate

b) ngarekam IRB No. 2019 / 589975
c) Jumlah na tipe:

d) Tempat pangiriman: TCDD Vangölü Ferries Directorate
e) informasi lianna:

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur lembut: Prosedur lembut Buka 3-g (Iwal ti)

b) Alamat kana lembut: TCDD Plant Vangölü Ferries Direktorat Barang Komite sareng jasa Komisi Ngayakeun

c) Tanggal lembut: 03.12.2019

d) waktu lembut: 10: 00

e) Lembut komisi tempat rapat: perusahaan TCDD. - Vangölü Ferry Direktorat Komisi Ngarékam barang and Services Komisi Rapat Aula

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Désémber 3
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar