loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Katerangan ngeunaan Lembut: Daya Teknis Téknis sareng Kiri Mobil sareng Supir

Range 3 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Tanaga Bahan Téknis sareng Sewa Supir Mobil Mobil
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Perolehan tanaga téknis sareng nyéwa mobil kalayan supir kedah dilakukeun saluyu sareng 4734 Pasal 19 UU Public Perolehan no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 568260
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
c) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Nami: Mawa Kaki Téknis sareng Mobil Sewa sareng Supir
b) Quality, tipe na jumlah:
Teknér Konstruksional 2, ENGINEER MEKEKTOR 1, MAJLIS MAJLIS MA1, TEKNIK 1, TEKNIK MAIN 1, TEKNIK 1, VEHICLE XNUMX
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Adana
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.01.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 03.12.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Désémber 3
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar