loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Béja Tender: Ulukışla Boğazköprü Line Km: Overpass at 61 + 500

Range 3 @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Lebihan di Ulukışla Boğazköprü Line Km: 61 + 500
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

ULUKIŞLA - BOĞAZKÖPRÜ LINE KM: 61 + 500 '(RAILWAY) PEMBANGUNAN SUPERÇİT'de 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19 Artikel anu bakal dibersihkeun ku prosedur tender terbuka. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 553589
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
295,26 TON Bekalan sareng Tenaga Kerja Ø 14 - Ø 32 mm Baja Ribbed kandel pikeun beton dikonfirmasi (Ngiringan Angkutan) sareng Karya sanésna
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: NIGDE
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 350 ti pangiriman lokasi (tilu ratus lima puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: xnumx.bölg TCDD Direktorat Room Rapat
b) Titimangsa jeung wanci: 03.12.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Désémber 3
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar