loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Software sareng Service Rojongan
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

Pangropéa Bakım, Perbaikan, Dukungan sareng Operasi Layanan Sistem sareng Produk Produk tiasa dilakukeun ngaliwatan prosedur tender kabuka luyu sareng Artikel 4734 UU Perolehan Umum no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 505753
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi () Direktorat Jenderal TCDD
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Street No: 3 06050 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3123090515 / 4771 - 3123115305
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: Pangropéa Bakım, Perbaikan, Dukungan sareng Operasi Layanan Sistem sareng Produk Network
b) Quality, tipe na jumlah:
Unit 1 İşlet Pangropéa, Perbaikan, Dukungan sareng Operasi Layanan kanggo Sistem sareng Produk Produk
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / Pangiriman: • Pangropéa, Dukungan sareng Operasi Operasi: Diréktur Umum TCDD, Pusat Pamulihan Bencana, Pusat Markas Daérah, Diréktur Manajemén Pelabuhan Izmir, sadaya stasiun dina rute YHT
d) Tanggal / tanggal pangiriman: 12 (dua belas) bulan ti tanggal damel
d) tanggal karya mimiti: 2 baris dimimitian gawé dina poé ti tanggal Signing kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 11.11.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD Umum Direktorat of purchasing na inventory Control Department Rapat Room 3. Lantai Room No. 4052

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 11
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting