loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Yenikapı-Atatürk Bandara Subway Line Tingkat Atas Kamampuhan Ngaronjatkeun Gawé Konstruksi

Range 3 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
metro Istanbul

Yenikapı-Atatürk Bandara Subway Jalur Lambang Tingkat Kamampuhan Ngaronjatkeun Karya Konstruksi
Istanbul Industri Metro jeung padagangan Nyarita

YENİKAPI-ATATÜRK Bandara Lampu Metro Line Stasiun Jalan Ngaronjatkeun pangabisa, karya konstruksi rupa Karya konstruksi bakal diserep ku prosedur kabuka lembut saluyu Pasal 4734 Hukum Ngayakeun umum Nomer 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 520781
1 of Administrasi
a) Alamat: Yavuz Selim Mah. Metro SK. NO: 3 34220 ESENLER / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2125689970 - 2125688900
c) E-Surat Alamat: info@metro.istanbul
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Kualitas, jinis, sareng kuantitas: Garis M1 mangrupikeun penyambungan platform di stasion tingkat, témbok 1700m2, karya cet sareng 15000 m2, siling sareng karya konstruksi halus sanésna anu kajantenan kusabab karya penyambaran ieu dilakukeun saluyu jeung spésifikasi.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Yenikapı - Atatürk Airport Light Metro Line
c) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 100 ti poé situs pangiriman (beungeut) almenak.

3- lembut
a) Tempat: Yavuz Selim Mah. Metro Sk. Henteu: Balé Rapat Gedong Diréktur 3 34220 anu aya di Esenler-İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 03.12.2019 - 10: 00

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

organizer

Metro Istanbul
telepon:
+ 90 212 568 99 70
Surélék:
info@metro.istanbul
website:
https://www.metro.istanbul

tempat

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim Kacamatan Metro Jalan No: 3 Esenler / Istanbul
Esenler / Istanbul, Istanbul 34220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 212 568 99 70
website:
https://www.metro.istanbul

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar