afyonkarahisarli minis diajar karéta api
03 Afyonkarahisar

Afyonkarahisarlı Tiny Diajar Rél

TCDD 7. Stasioner Diréktur régional, Musieum, kunjungan stasiun stasiun sareng jalur Muselles pikeun perjalanan karéta pondok ti Diréktur Sakola di Afyonkarahisar nyuhunkeun perjalanan dina saminggu sareng protokol ditandatanganan sareng Diréktur Pendidikan Nasional. Sakola milu dina perjalanan [Lainna ...]

Tuturkeun
58 Sivas

TÜDEMSAŞ 80 Taun Langkung

Turki Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) ngadegna 80. ngagungkeun ulang tahun na. Gubernur Salih Ayhan, anu ngadatangan perusahaan dina lingkup perayaan 100 TÜDEMSAŞ dikelompokeun dina kerangka kagiatan 80 taun Kongrés Sivas, parantos tuang siang sareng para pagawé. Saleh [Lainna ...]

tcdd kargo teraskeun harga tikét karéta gancang diropéa
06 Ankara

Harga Tiket Sepur Kacepetan TCDD Dijual

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) dina garis operasi of TCDD Umum Direktorat tina Angkutan Nyarita parantos ngarobih harga tikét kanggo Karéta Bina Luhur anu nyambungkeun kota-kota anu béda, wisatawan sareng budaya ka tingkat anu saé, ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang dina angkutan antar. karéta-speed tinggi di Turki [Lainna ...]