karéta naon
16 Bursa

Naon Train ka Bursa?

Naon Train ka Bursa; Minggu kamari,… Komisi Rencana Anggaran Majelis Nasional Grand Turki nyawalakeun anggaran Menteri Angkutan. Wakil sareng Wakil pupuhu Partai BAIK Bursa nyaéta Prof.Dr. Dr İsmail Tatlıoğlu naros ka Wakil Menteri 2: yapılan Dijieun di Bursa [Lainna ...]