bursalilar hoyong karéta gancang
16 Bursa

Bursalılar Hayang Karéta Gancang Luhur

Bursalılar Hayang Élmu Karéta Gancang; Masalahna nyaéta… Urang sadaya satuju yén Bursa mangrupikeun kota anu henteu milarian anu leres. Kusabab aya komunitas urban anu sigana hoyong janten isin. Salila sababaraha taun, anjeunna henteu tiasa nampi saham anu pantes tina investasi umum. [Lainna ...]