biaya bandara istanbul milyar euro
34 Istanbul

Biaya Bandara Istanbul 10 Milyun Euro

Cahit Turan, Menteri angkutan sareng infrastruktur, ngumumkeun yén biaya proyék Bandara Istanbul kirang langkung 10 milyar euro sareng éta proyék diperkirakeun réngsé dina 2028. CHP Samsun Wakil Kemal Zeybek'in Transportation ngawaler patarosan [Lainna ...]