umum

Mentri Arslan Idul Fitri Pesen

Warga, Dear Kulawarga, Ngalangkungan anu rahayu Ramadhan-i Sharif anu dirobihna Rahmat, welas sareng berkah; bangsa, kami parantos ngahontal nangkeup langkung sohor. Dina kasempetan ieu, kuring ngarepkeun anu pangsaéna di Ramadhan [Lainna ...]