robahan dina harga motor sareng harga sasak
34 Istanbul

Ganti Jalan Raya sareng Harga Sasak

Ganti Lebaran Jalan Raya sareng Sasak; Kalayan modél "harga dinamis" anu disiapkeun ku Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur kanggo jalan raya sareng sasak, warga bakal ngagunakeun jalan tol anu langkung mirah dina sababaraha dinten sareng jam. Intensitas paménta [Lainna ...]