ekrem imamoglu kanal mangrupikeun proyék perumahan istanbul
34 Istanbul

Ekrem İmamoğlu: Kanal Gedong Kanal İstanbul?

Walikota Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu nyarios dina "Bengkel Angkatan Laut Çalış anu diayakeun dina ulang taun 564" Tersane-i Amire kuruluş. Imamoglu ngungkabkeun panemu ngeunaan İstanbul Kanal Istanbul ”proyék sareng saurna," kuring henteu kantos janten setan belet dina kahirupan kuring. [Lainna ...]

napas udara kualitas di metro Istanbul
34 Istanbul

Pernapasan Hawa Berkualitas Tinggi di Istanbul

Napas udara anu kualitasna luhur di Istanbul Metro; Perbandaran Metropolitan Istanbul parantos ngamimitian damel usaha pikeun ningkatkeun kualitas udara luyu sareng panerapan nasional dina jalur bawah tanah. In-kendaraan, conto platform sareng tikét tikét dikumpulkeun sareng dianalisis [Lainna ...]

gempa istanbul ngamimitian calistayi
34 Istanbul

Bengkel Gempa Istanbul Dimimitian

Walikota Perda Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu'nun Bengkel Gempa dimimitian ku ucapan pambuka, sadaya aspek résiko gempa Istanbul ditabarkeun dina tabél. Lalawanan gempa gedong sareng pelatihan bencana, pamanggih umum para ahli lokal sareng asing [Lainna ...]