izmit bay bay anu modéren
41 Kocaeli

Izmit Désa Jalanan Modéren

Izmit Village Roads anu Modéren; Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu penting pisan pikeun proyék transportasi, ngalaksanakeun pangropéa jalan, perbaikan sareng pamulihan dina jalan désa ogé di pusat kota. Prasarana damel di arah ieu [Lainna ...]

karyawan ulasimpark nyumbang getih
41 Kocaeli

Karyawan Angkatan LautPark nyumbangkeun Getih

Karyawan Angkatan Transportasi Disumbangkeun Darah; Salah sahiji hubungan tina Kocaeli Munisipalitas Metropolitan, TransportationPark A.Ş. pagawé nyumbangkeun getih ka Bulan Sabit Beureum. Sumbangan kahiji dina garasi panto basisir nyaéta getih mimiti TransportationPark A.Ş. Manajer Umum Salih Kumbar. [Lainna ...]