warga bolulu hoyong yht
14 Bolu

Bolu Gancang Kacepetan

High Speed ​​Train, anu parantos rencanana mangtaun-taun, parantos sumping deui. Warga kota banten sakali deui dina agenda kota urang pikeun ngalangkungan garis YHT sareng waktos ieu karéta ieu henteu kedah luput [Lainna ...]

gempa istanbul ngamimitian calistayi
34 Istanbul

Bengkel Gempa Istanbul Dimimitian

Walikota Perda Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu'nun Bengkel Gempa dimimitian ku ucapan pambuka, sadaya aspek résiko gempa Istanbul ditabarkeun dina tabél. Lalawanan gempa gedong sareng pelatihan bencana, pamanggih umum para ahli lokal sareng asing [Lainna ...]

nyaeta gempa bumi marmaray
34 Istanbul

Naha Naha Gempa Gempa Marmaray?

Proyék Marmaray, anu didefinisikeun salaku proyék saratus taun, diwangun pikeun nahan gempa skala 9. Istanbul kirang langkung 20 kilométer jauh ti Lor Fault Line Fault Line ngalanjut ti wétan ka kidul-kulon Kapuloan di Laut Marmara. [Lainna ...]