Soma tanpa TSOs OSB sarta logistik konferensi
45 Manisa

Soma ti TSO OSB na Logistik Konférénsi

Konférénsi Promosi Soma Organisasi Zona sareng Logistik Promosi anu diayakeun ku Soma Fatih Vokasional sareng Sakola Luhur Téknik Anatolian kalayan kontribusi Kamar Perdagangan Soma sareng Industri diayakeun sareng partisipasi anu hébat. Rapat Majelis Perbandaran Soma [Lainna ...]