Tuturkeun
58 Sivas

TÜDEMSAŞ 80 Taun Langkung

Turki Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) ngadegna 80. ngagungkeun ulang tahun na. Gubernur Salih Ayhan, anu ngadatangan perusahaan dina ruang lingkup perayaan 100 TUDEMSAS, anu diayakeun dina lingkup kagiatan 80 taun Kongrés Sivas, [Lainna ...]