karéta amprok pikeun sataun kasapuluh
26 Eskisehir

Méja Railway pikeun 50 Taun

1974-1975 lulusan sekolah Eskişehir Railways Vokasional; Aranjeunna dibagi 'kenangan satengah abad' saling dina rapat sareng rapat rapat anu diayakeun di Balé Tülomsaş di Eskişehir. Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) SMK Sakola 1974- 1975 [Lainna ...]