turhan asas ngurilingan pabrik
54 Sakarya

Menteri Turhan Didatangan Pabrik ASAŞ

Menteri Turhan ngalaksanakeun Pabrik ASAŞ; Menteri Turhan, Badan Usaha Perusahaan Daya Usaha sareng Usaha Usaha (MUSIAD) Komite Hubungan Diplomatik MUSIAD Cabang Sakarya dikelompokeun ku D-8 Nagara Duta Besar Summit nyarioskeun. Komunikasi, hubungan bisnis kuat pisan [Lainna ...]