karajali tcddden bucagi belemedik tegangan tinggi dina karéta api
01 Adana

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD!

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD; Di Adana, pangwangunan jalur karéta api tina ngawangun Karaisalı Bucağı Belemedik 13 dilaporkeun bakal dibere ti bulan Désémber. Dina pernyataan tinulis anu dilakukeun ku Direktorat Jeneral TCDD, Karaisalı Bucağı Belemedik [Lainna ...]