utikad e medalkeun laporan perdagangan na
34 Istanbul

UTİKAD Dimuat Laporan E-Commerce

Aktivitas Grup Fokus E-Dagang, anu diadegkeun dina awak Asosiasi Produksi Angkutan Internasional sareng Logistik UTİKAD, masihan hasil. Hasil studi grup fokus disiapkeun dina 'E-Dagang jeung E-Ékspor Poténsial Development na Logistik prosés di Turki [Lainna ...]