Istanbul bakal janten pusat logistik
34 Istanbul

Puseur Logistik Istanbul

Istanbul bakal janten Pusat Logistik; kargo hawa ngalirkeun serangan di Turki. Léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun pikeun ngajadikeun Istanbul janten pusat logistik global nyandak bagian dina Program Taun Présidén N 2020. dibagi dina facebook [Lainna ...]

milyar pon per taun
06 Ankara

17 Billion Lira

Anu diayakeun di handapeun naungan Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, kalayan dukungan téknis Diréktur Umum Investasi Infrastruktur, Diréktur Umum Jalan Raya sareng Féderasi Jalan Raya (IRF). Jalan Raya Internasional, Bridges and Tunnels Spésialisasi khusus muka panto. [Lainna ...]