izmit bay bay anu modéren
41 Kocaeli

Izmit Désa Jalanan Modéren

Izmit Village Roads anu Modéren; Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu penting pisan pikeun proyék transportasi, ngalaksanakeun pangropéa jalan, perbaikan sareng pamulihan dina jalan désa ogé di pusat kota. Prasarana damel di arah ieu [Lainna ...]

kanyamanan dugi ka jalan korfez
umum

Kanyamanan Datang kana Jalan Teluk

Kanyamanan Datang kana Jalan Teluk; Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalaksanakeun pangropéa dina sagala jalan di kota. Dina kontéks ieu, tim disambungkeun ka Dinas Élmu Élmu, lingkungan aspal sareng jalan sareng lantai anu rusak di distrik Teluk [Lainna ...]

mezitli opat panandalan asphalting
33 Mersin

Mezitli Opat Arms Ditekuk

Mérsin Metropolitan Munisipal tetep ngusahakeun kanggo nyumponan kabutuhan warga di sagala rupa titik di kota sareng pikeun ngarobih sareng ngamekarkeun Mersin. Dina kontéks ieu, boh padésian sareng perkotaan [Lainna ...]