samulastan murid sakola dasar
55 Samsun

Latihan pikeun Siswa SMP ti SAMULAŞ

Salaku Samulaș, urang milampah kampanye pendidikan pikeun ningkatkeun kasadaran barudak urang anu bakal jadi indung ka hareup pikeun milari solusi masalah paripolah dina transportasi umum. Didukung ku Samsun Provinsi Provinsi Pendidikan Nasional "Generasi Ka hareup [Lainna ...]