karéta listrik sumping di Bursa
16 Bursa

Karéta 7 Laku Electric di Bursa

Eitherta boh 1990 atanapi 1991. Urang indit ka kacilakaan karéta nalika digawé di gedong Bursa Hakimiyet di Fomara Han. kacilakaan; Anjeunna aya di Gökçedağ, kacamatan Harmancık di wates Kütahya Bursa. Sakumaha urang ngelingan; Karéta hideung, derailed, dina karéta [Lainna ...]

kumaha pagawe kareta dianggo video
370 Lithuania

Kumaha Gagah Railway Gawé

Karéta api dianggap salah sahiji padamelan anu paling hese di dunya. Urang henteu sadar kumaha rel lirén teu pas nalika ngalangkungan. Di Lithuania, lingkungan kerja anu hésé para pagawé anu ngalereskeun sareng ngajaga rel. [Lainna ...]

pengumuman jualan ti Kardemir
78 Karabük

Pengumuman Penjualan ti KARDEMİR!

Karabük Besi sareng Pabrik Baja (KARDEMIR), konstruksi beusi, billet, mekar, profil, sudut, rel, bunder kandel, kutub tambang, coil, rod sareng penjualan puncak dilaporkeun tiasa diprogram. Platform Panyingkepan Umum Kardemir (KAP) diterbitkeun [Lainna ...]

domestik mobil baja domestik ti Kardemir
78 Karabük

mobil domestik baja domestik Kardemir

Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank ngumumkeun yén prototipe mobil rumah tangga bakal siap dina ahir taun ieu sareng yén 2022 ngarencanakeun pikeun ngjalankeun mobil domestik di jalan raya. automakers domestik Turki pikeun ngahasilkeun hiji [Lainna ...]