demirel kemal henteu nyerah karéta
16 Bursa

CHP Bursa Mantan Anggota DPRD Kemal Demirel

Tilas timbalan Wakil Kemal Demirel CHP Bursa henteu ngaluarkeun karéta; Di Turki, Kemal Demirel éta ayeuna sajarah salaku hijina politikus anu leumpang ka karéta api. Anjeunna ngadamel rapat sareng demonstrasi di sadaya nagara pikeun karéta dugi ka Bursa sareng milu mil. deui [Lainna ...]

kareta btk nyentuh leungeun awéwé
36 Kars

Leungeun BTK Railroad BTK

Irem Nur, insinyur anu damel salaku awéwé tunggal dina tim kirang langkung 130 di Kars Logistics Center, anu mangrupikeun pusat penting pikeun Railway Baku-Tbilisi-Kars anu ngahubungkeun Asia sareng Éropah, dina kaayaan ngiringan. [Lainna ...]

Protokol rencana aksi ankara gurultu ditandatanganan
06 Ankara

Rencana Aksi 'Ankara Noise' Protokol Signed

Protokol ditandatanganan pikeun "Rencana Tindakan Noise Ankara" anu bakal direalisasikeun dina koordinasi Perbandaran Ankara Metropolitan Munisipalitas sareng T MarBÜTAK Marmara Research Center. Sekretaris Jenderal Perbandaran Ankara Metropolitan Dr Cumali Kınacı sareng TÜBİTAK Marmara [Lainna ...]

tanda tangan pikeun ibukota gratis anu leuwih bébas
06 Ankara

Tanda tangan pikeun Modal Langkung Bisa

Protokol 21 bakal ditandatanganan dina Senén kanggo Oktober ürültü Ankara Noise Plan Rencana üle pikeun dilakukeun dina koordinasi sareng Perbandaran Ankara Metropolitan sareng Pusat Panaliti TUBITAK Marmara. Evaluasi jalan, karéta api sareng sumber industri ku Metropolitan Munisipalitas [Lainna ...]