stasiun izban mobile wc bakal dipasang
35 Izmir

Stasiun IZBAN Portable WC

Mobile WC bakal dipasang di Stasion İZBAN. Jamban mobile dipasang di kendaraan kendaraan eureun di İzmir. Kabutuhan pikeun subjek ieu dikedalkeun ku Grup MHP di Perbandaran Izmir Metropolitan. Wakil Présidén MHP Grup Majelis Perbandaran Izmir Metropolitan [Lainna ...]

angkot di izmir
35 Izmir

Periode E-Kota di Angkutan Umum di Izmir

Bantahan pikeun tender ESHOT pikeun operasi sistem kempelan ongkos tambang 5 dina bulan Agustus ditolak. Firma E-Kent, anu meunang lembut éta, 7 bakal ngamimitian damel dina bulan Désémber Nurutkeun béja ti Sabah Ertan Gürcaner; Di İzmir munisipalitas Metropolitan [Lainna ...]

krisis eshotta dina panto
35 Izmir

ESHOT krisis di panto

Mangsa jasa Kartu İzmirim, dianggo dina angkutan umum, parantos dina bulan Séptémber. ESHOT'un 7 spésifikasi lembut bulan-bulan, angkot teu tiasa disiapkeun pikeun sinyal krisis tiasa kajantenan isuk-isuk numutkeun berita Ertan Gürcaner'in; "Ka kotamadya Izmir Metropolitan [Lainna ...]