undur pikeun izmir cigli trem dimimitian
35 Izmir

Izmir Cigli Tram Ngiringan Undakan

Walikota İzmir Tunç Soyer ngumumkeun yén proyék Çiğli Tram parantos diserahkeun pikeun disatujuan. Di gedong di Izmir Karşıyaka Aya tambahan sanésna tina bendungan. Di Izmir, dina paniliti anu dilaksanakeun dina penyambungan angkutan rel ka Cigli [Lainna ...]

ti lahir tina abdi-abdi izmir
35 Izmir

Izmir bakal lahir tina lebu

Izmir Munisipal Metropolitan ngaluncurkeun kampanye pikeun ngaliput tatu tina salah sahiji seuneu anu pangsaéna di Izmir. Saatos undangan ti Walikota Metropolitan İzmir Tunç Soyer, duanana bencana sareng kaputusan anu diperyogikeun. [Lainna ...]

persiapan pikeun rapat perhutanan
35 Izmir

Olahan pikeun 'Ormanİzmir' Rapat OK

Rincian rapat, anu Walikota İzmir Perbandaran Metropolitan Tunç Soyer ngajak ka sadaya masarakat İzmir kalayan ucapkeun "Kita Hayu, tingali, ngalindungan için, janten jelas pikeun nutupi luka tina salah sahiji kahuruan leuweung panglegana dina sajarah kota. 30 [Lainna ...]

bandéra tina tram
35 Izmir

Injil tram ka Bayraklı!

Walikota İzmir Tunç Soyer sareng Jéndral Sekjen Dinten Minggu, Buğra Gökçe dilongok kana jalan Bayraklı. Walikota Bayraktar Serdar Sandal boga tempat dina Wakil Walikota sareng manajer anu patali. [Lainna ...]

peta metro buca
35 Izmir

Peta Buca Metro

İzmir Munisipalitas Metropolitan, anu ngadamel tilu pamundut resmi ka Présidén pikeun nyertakeun Buca Metro dina program investasi, anu bakal ngagentos lalulintas İzmir ka tingkat anu signifikan, nampi persetujuan anu diarepkeun ti Ankara. İzmir Walikota Tunç Soyer, [Lainna ...]