target Sahin dina proyék metro
27 Gaziantep

Aya Hawk urang Goals Underground Project

Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Sahin, pamilihan lokal 31 Maret, nyatakeun yén aranjeunna bakal dipilih. Şahin nyatakeun deklarasi pamilihan sareng saurna, etmek Pikeun teras-terasan ngajantenkeun Antep minangka kota anu cocog sareng ingetan ti nini urang sareng syahid. [Lainna ...]