Dunya dibuka kalayan palabuhan Kocaeli
41 Kocaeli

Palabuhan Kocaeli Terbuka ka Dunya

Kartepe Summit-2019, anu museurkeun kana 'Urbanization and Happy Cities', terus gancang. Dina puncak anu diayakeun di distrik Kartepe, 'Kota sareng Pengangkutan' ieu dibahas. Diomongkeun dina sési éta, Profesional Universitas Gebze. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu tina Kocaeli [Lainna ...]