karajali tcddden bucagi belemedik tegangan tinggi dina karéta api
01 Adana

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD!

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD; Di Adana, pangwangunan jalur karéta api tina ngawangun Karaisalı Bucağı Belemedik 13 dilaporkeun bakal dibere ti bulan Désémber. Dina pernyataan tinulis anu dilakukeun ku Direktorat Jeneral TCDD, Karaisalı Bucağı Belemedik [Lainna ...]

demirel kemal henteu nyerah karéta
16 Bursa

CHP Bursa Mantan Anggota DPRD Kemal Demirel

Tilas timbalan Wakil Kemal Demirel CHP Bursa henteu ngaluarkeun karéta; Di Turki, Kemal Demirel éta ayeuna sajarah salaku hijina politikus anu leumpang ka karéta api. Anjeunna ngadamel rapat sareng demonstrasi di sadaya nagara pikeun karéta dugi ka Bursa sareng milu mil. deui [Lainna ...]

miliaran galleon gaziray
27 Gaziantep

Milyar Gaziray Kalyon ka ASL

Milyar Gaziray Kalyon ka ASL: Gaziray mangrupikeun nami proyék sistem rel anu bakal ngahubungkeun pusat kota sareng désa di Gaziantep. Konstruksi mimiti dina bulan mimiti 2017. Proyék diwangun tina tahap anu béda. Numutkeun ka Çiğdem Toker ti SÖZCÜ; "Kapungkur [Lainna ...]

btk gawang summit puncak angkutan
06 Ankara

Summit Angkutan Rute BTK

Beusi Jalan Sutra disebut Baku-Tbilisi-Kars (BTK) jalur kareta api di angkot Dina raraga ngaronjatkeun Turki, Rusia, Jorjia sarta dihadiran ku pajabat Azerbaijan Administrasi Railway Grup ngagawekeun Rapat, 26 Senén, August Ankara [Lainna ...]