TCDD titik jualan tikét komputerisasi
06 Ankara

Tiket YHT | Tiket Kepepetan Luhur

Tiket YHT | Tiket Sepur Kacepetan Luhur: Kacepetan Karéta Kacepetan Luhur: tiasa dilakukeun ku telepon. Tapi upami anjeun ningal e booking, anjeun kedah kaanggotaan. Kaanggotaan diwajibkeun pikeun ngeusian TCDD - Internét - Formulir layar Pendaptaran Panganggo. [Lainna ...]

Luhur-Speed ​​Rail Line
06 Ankara

Stasion Kereta Api-speed tinggi

Stasion Karéta Gancang Luhur: Karéta api anu gancang dina operasi antara Eskişehir-Ankara sareng angkat ti Eskişehir di 16.35 ditunda dina ruku bulanan di 1 di Polatlı. Upami aya panumpang anu cukup, bakal aya anu eureun lirén. luhur [Lainna ...]