uzungol kabel mobil hirup
61 Trabzon

Uzungöl Kabel Mobil Pikeun Hirup

Pangusaha Sukru Fettahoglu, proyek mobil kabel Uzungol ditunda heula pikeun waktos anu lami. Fettehoğlu ngamimitian karya penggalian, saurna lokasi kutub dibuka. Fettahoğlu, "Insya Alloh, dua ti tilu stasiun bakal dibuka dina bulan Juli." Cenah. [Lainna ...]

sapanca cable car project ced laporan no claim
54 Sakarya

Sapanca Teleferic Project No Claim EIA Report

Parantos diaku yén henteu aya Laporan EIA ngeunaan Teleferic Project di Sapanca, anu parantos nyababkeun kontroversi pikeun sakitar 3 sasih, sareng éta mangrupikeun kajahatan pikeun masihan lisénsi konstruksi TMMOB Sakarya Perwakilan Propinsi Salim Aydın, dina konperénsi pers, dina Teleferic Project [Lainna ...]