Mobil volkswagen bakal diangkut sapertos kieu
26 Eskisehir

Mobil Volkswagen Bakal Dipiceun sapertos kieu

Turki lokomotif na Engine Industri salaku (TULOMSAS), buta Jerman mobil Volkswagen bisa dihasilkeun dina pabrik anyar dieusian bisa ngadegkeun di Turki diperkirakeun nyandak "dua tingkat gerbong" Gambar prototipe, kahiji kalina dina HaberTürk ... Di dieu di Turki, TULOMSAS ' abdi teh [Lainna ...]