nyaeta gempa bumi marmaray
34 Istanbul

Naha Naha Gempa Gempa Marmaray?

Proyék Marmaray, anu didefinisikeun salaku proyék saratus taun, diwangun pikeun nahan gempa skala 9. Istanbul kirang langkung 20 kilométer jauh ti Lor Fault Line Fault Line ngalanjut ti wétan ka kidul-kulon Kapuloan di Laut Marmara. [Lainna ...]

peta marmaray
34 Istanbul

Marmaray Peta

Peta Marmaray: Proyék Marmaray, anu mangrupikeun hiji proyék anu paling penting di dunya, ngamungkinkeun Istanbul pikeun ngajaga kahirupan kota na dina cara anu séhat, nawiskeun kahirupan urban modern sareng perkotaan [Lainna ...]

ganja
34 Istanbul

478 Million Euro Flip on Rail di Marmaray

Kareta perangkat patut jutaan Euro pikeun Marmaray dibawa ka gudang ku sabab henteu ngagaduhan panjang bantana sistim rail-gunting. Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mr. Turhan nyebutkeun yén için beberesih sareng perawatan "henteu nyiptakeun cilaka umum sabab [Lainna ...]