Railway

Ti Elvan ka Samsun Center Logistics

"11. Rencana Pangembangan Rapat Konsultasi Wilayah Laut Samsun Menteri Pembangunan Lütfi Elvan, anu sumping ka Samsun, ngadatangan dinten terakhir ka Samsun Logistics Center. Gubernur Samsun Osman Kaymak ngadatangan Menteri Elvan, Perbandaran Metropolitan [Lainna ...]