İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed
34 Istanbul

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSBİKE Mobile Application Renewed: İSPARK, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, nganyarakeun aplikasi mobile İSBİKE, proyék ngembangkeunana. Ayeuna langkung gampil nyéwa sapédah di Istanbul nganggo téknologi mobile. Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) [Lainna ...]