34 Istanbul

stasiun beus Harem di belah Pendik

Bis Intercity 3. Stasion Beus Harem dialihkeun ka Ataşehir kusabab kawajiban ngagunakeun Sasak. Pendik Kurtköy, stasiun beus énggal di sisi Anatolian bakal diwangun. 64 milik IMM di Pendik Kurtköy dimana Stasion Beus Harem tiasa dipindahkeun [Lainna ...]

34 Istanbul

3. Bandara ruteu angkot!

Pınar Işık Ardor ti AKŞAM Surat kabar nanyakeun ka Menteri Angkutan, Hal Ehwal Maritim sareng Komunikasi Ahmet Arslan, 29 Oktober 2018 3 rencanana dilebetkeun kana jasa. Anjeunna ngajawab patarosan ngeunaan inpormasi angkot di bandara. [Lainna ...]