tcdd
WORLD THE

Kumaha Janten Saha masmis masmis

Saha Anu Mekanik Kumaha Janten janten Mekanik: Saha Anu Mekanik sareng Kumaha janten Mékanis Kami bakal nyobian ngajawab pananya. Supirna mangrupikeun supir lokomotif listrik, solar atanapi karéta api anu mawa panumpang atanapi kargo. [Lainna ...]

angkutan umum dina istanbul moral anu lami
34 Istanbul

Étika Angkutan Publik di Old Istanbul

Sakumaha anjeun terang, prioritas anu dipasihkeun ka jalma anu turun dina raraga asup dina kendaraan subway kalayan gampang, henteu ngan ukur pikeun kanyamanan panumpang, tapi ogé pikeun kanyamanan panumpang anu hoyong kaluar tina kendaraan. Ogé badarat sareng [Lainna ...]